Dobrodošli u Sparta Fitness Solutions

O nama

Sparta Fitness Solutions DOO – POWER OF QUALITY

Kompanija započinje 2014. godine otvaranjem prve teretane i crossfit hale u Podgorici, Crna Gora. U isto vrijeme pokrećemo trgovinu sa sportskom opremom, fitnes opremom i crossfitom.
Nakon otvaranja druge teretane i crossfit teretane u Nikšiću u proljeće 2016. godine, proširujemo ponudu uvođenjem prodaje teretanske opreme marke DHZ-Fitness, jedne od najpoznatijih na svijetu.
Bilo je samo po sebi razumljivo da sami promoviramo i prodajemo proizvode koje koristimo, jer smo se već dugi niz godina uvjeravali u kvalitetu istih svaki dan, koristeći istu opremu.
Danas veliki broj naših kupaca širom regiona (bivše Jugoslavije) potvrđuje naše iskustvo i uspješno radi s našom opremom.
Kompanija Sparta Fitness Solutions sa sjedištem u Podgorici i Beogradu i predstavnicima u Hrvatskoj, BiH, Makedoniji, Kosovu i Albaniji sretni su što su vam na raspolaganju kako bi ostvarili svoj san o samostalnom poslovanju u najboljoj mogućoj poslovnoj sferi: SPORT
Radujemo se vašem pozivu ili vašem zahtjevu za zajedničku razmjenu iskustava i ideja, kako bismo na kraju zajedno pronašli idealno rješenje samo za vas !!
Vaša Sparta rješenja za fitness