Sparta Fitness Solutions BiH, kao odgovorna kompanija koja posluje regionalno, ulaže sve napore da obezbIJedi tačnost informacija na našem sajtu, kada je u pitanju prikaz proizvoda, cena, akcijske ponude, dostupnost artikala i drugo. S obzirom da poslujemo preko više od 5 kanala distribucije (web shop, facebook, instagram, lična preporuka, B2B poslovanje), ni u jednom trenutku nismo u mogućnosti da ažuriramo trenutno stanje na web shopu, stoga Sparta Fitness Solutions BOSNA I HERCEGOVINA NE PODNOSI SVAKU ODGOVORNOST za eventualni nedostatak informacija vezanih za cijenu, dostupnost, opis određenog proizvoda. Kao što smo napisali na samom početku, trudimo se da sva stanja uvijek budu ažurirana u realnom vremenu i trudit ćemo se još više da prikažemo podatke što je moguće preciznije.

Promotivne ponude koje organizuje naša kompanija uvek su jasno istaknute i uvek važe do određenog datuma ili do isteka zaliha određenog proizvoda.

Apelujem na sve naše kupce da ukoliko imaju bilo kakvu dilemu, u svakom slučaju, kontaktiraju nas putem e-maila sa upitom za određene proizvode, naš službeni email je office@spafits.com.