ČESTA PITANJA

Sparta Fitness Solutions se uvek trudi da maksimalno izađe u susret svojim kupcima i shodno najboljoj praksi i različitosti poslovanja u regionu možemo Vam ponuditi sledeće načine plaćanja i preuzimanje naše opreme:

Plaćanje možete u Srbiji i Crnoj Gori izvšiti avansno po računu, odnosno 50% po računu, a50% prilikom isporuke, ako su porudžbine veće od 500 eura u CG ili 60 000 dinara u SRB.

U zavisnosti od količine isporuke i mesta isporuke ova stavka se može razlikovati, pa tako za sve narudžbine preko 1000 eura u CG dostava je uključena na Vašu adresu, u Srbiji sve porudžbine preko 60 000 dinara uključuju besplatnu isporuku na teritoriji grada Beograda, a za celu Srbiju Vaša porudžbina mora biti veća od 360 000 dinara kako bi dostava bili besplatna. 

U Makedoniji i Mostaru isporuka naših sprava i opreme se vrši u našim prostorijama.

Sparta Fitness Solutions ima redovne cikluse poručivanja robe i u 95% vremena uvek imamo sprave na lageru, pa samim tim i dostava robe do Vas može biti u izuzetno kratkom vremenskom periodu od 3-5 radinh dana.

U slučaju da poručujete više istih sprava, ili nam poručujete između redovnih ciklusa nabavke opreme od našeg dobavljača taj period čekanja isporuke može biti maksimalno do 6 nedelja.

Naravno! Naš tim će Vas blagovremeno informisati o vremenu dolaska opreme na Vašu adresu kako bi i Vi spremno dočekali istu.

Sva naša roba je exkluzivna, profesionalna i NOVA, s tim rečeno, Sparta Fitness Solutions Vam nudi 2 godine garancije na kompletan asortiman. 

SPARTA FITNESS SOLUTIONS

Naše poslovanje je u ovom momentu regionalnog karaktera, naše exkluzivne zastupnike možete pronaći u Srbiji ( Kosovo takođe ), Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni i Hercegovini.

Zbog Vas smo i tu. Naše dugogodišnje iskustvo na terenu i mnogobrojni opremljeni sportski centri, fitness centri, cross fit sale, teretane i druge institucije su naša referenca, da Vama damo najbolji savet koje sprave , u kojoj meri i na koji način će Vaše, poslovanju dati najbolje rezultate na obostrano zadovoljstvo.

Uskoro na našem web shopu i mogućnost kartičnog plaćanja.