Ko smo mi
Adresa naše web stranice je: https://spafits.com.

Koje lične podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo
Komentari
Kada posjetitelji ostavljaju komentare na web mjestu, prikupljamo informacije prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posjetitelja i slabi korisnički agent njegovog web preglednika kako bismo pomogli u otkrivanju smeća.

Nakon što vaš komentar bude odobren, vaša slika profila vidljiva je javnosti u smislu vašeg komentara.

Sadržaj
Ako slike prenosite na web lokaciju, izbjegavajte slanje slika s ugniježđenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web stranice mogu preuzeti i dohvatiti podatke o lokaciji sa slika na web lokaciji.

Obrasci za kontakt
Kolačići
Ako ostavite komentar na našoj web stranici, možete onemogućiti bilježenje svog imena, adrese e-pošte i web stranice u kolačićima. Oni su za vašu udobnost, tako da ne morate ponovo popunjavati svoje podatke kada ostavite novi komentar. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavićemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš web preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se nakon što zatvorite web pregledač.

Kada se prijavite, postavićemo i nekoliko kolačića za pohranu vaših podataka za prijavu i izbora prikaza na ekranu. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići sa značajkama zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, prijava će vam potrajati dva tjedna. Ako se odjavite sa svog računa, vaši kolačići za prijavu bit će uklonjeni.

Kada uredite ili objavite članak, dodatni kolačić bit će spremljen u vaš web preglednik. Ovaj kolačić ne uključuje lične podatke i navodi samo ID članka koji uređujete. Istječe nakon jednog dana.

Ugniježđeni sadržaj s drugih web lokacija
Članci na ovom web mjestu mogu sadržavati ugniježđeni sadržaj (npr. Videozapisi, slike, članci itd.). Ugniježđeni sadržaj s drugih web lokacija ponaša se na potpuno isti način kao da je vaš posjetitelj posjetio drugu web stranicu.

Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, gnijezditi dodatno praćenje trećih strana i nadgledati vašu interakciju s tim ugniježđenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugniježđenim sadržajem ako imate račun i ako ste prijavljeni na tu web stranicu.

Analitika
S kim delimo vaše podatke?
Koliko dugo čuvamo vaše podatke
Ako ostavite komentar, taj komentar i njegovi metapodaci pohranjuju se na neodređeno vrijeme. Ovo je prepoznavanje i automatsko odobravanje svih naknadnih komentara, umjesto da ih se održi u redu za pregled.

Za korisnike koji se registruju na našim web lokacijama (ako ih ima), takođe pohranjujemo lične podatke koje dostave u svoj korisnički profil. Svi korisnici mogu u bilo kojem trenutku pregledati, urediti ili izbrisati svoje lične podatke (osim što ne mogu promijeniti korisničko ime). Menadžeri web lokacija mogu takođe pregledati i urediti ove informacije.

Koja prava imate u odnosu na vaše podatke
Ako imate račun na ovoj web lokaciji ili ste ostavili komentare, možete zatražiti da primimo datoteku s izvezenim ličnim podacima koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Takođe možete zatražiti da izbrišemo sve lične podatke koje imamo o vama. Ovo ne uključuje nikakve podatke koje smo dužni čuvati iz administrativnih, pravnih ili sigurnosnih razloga.

Gdje šaljemo vaše podatke
Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem usluge automatskog prepoznavanja neželjene pošte.

Vaše kontakt informacije
Ako imate pitanja o našoj poslovnoj politici ili bilo koje drugo pitanje, slobodno nas kontaktirajte na info@spafits.com.

Dodatne informacije
Koristimo kolačiće i druge alate za prikupljanje podataka, kao što su web svjetionici, za prikupljanje podataka koji nam pomažu da personaliziramo vašu upotrebu naših web stranica i mobilnih aplikacija. Takođe radimo sa raznim oglašivačima, oglasnim mrežama, oglašivačkim serverima i analitičkim kompanijama (u daljem tekstu „Partneri za oglašavanje“), koje koriste različite tehnologije, uključujući kolačiće, za prikupljanje podataka o vašoj upotrebi Usluga, poput stranica koje posećujete i oglase koje pregledate ili kliknete na njih, tako da vam mi i naši partneri za oglase isporučujemo oglase na osnovu vaših interesa i mrežnih aktivnosti.

Informacije o kolačićima
Kolačići su datoteke podataka koje se pohranjuju u vašem pregledniku kada komunicirate s web stranicom. Ove datoteke podataka omogućavaju web lokaciji da se prisjeti važnih informacija o vašoj posjeti i pomažu vam da poboljšate svoje iskustvo.

Korištenjem ove tehnologije posjetiteljima možemo olakšati registraciju računa, naručivanje proizvoda, prijavljivanje i sudjelovanje u nagradnim igrama i natječajima te pružanje drugih značajki na našim web lokacijama, poput prikazivanja oglasa na osnovu vaših interesa ili povijesti pregledavanja. Za web lokacije koje dopuštaju internetsku kupovinu koristimo kolačiće za pamćenje i obradu predmeta u vašoj košarici.

Za prikupljanje podataka koristimo i kolačiće